+40 (369) 437 234     suport@smilecredit.ro

Rambursarea creditelor în condiții de siguranță în perioada epidemiei COVID-19 de către clienții Smile Credit IFN SA

În vederea limitarii deplasărilor clienţilor la bancă, toți clienții noștri beneficiază de posibilitatea achitării online a ratelor curente sau restante integral/parțial din contul de client de pe site prin virament bancar sau prin debitarea cardului de către operatorii noștri.


Masuri de prevenire Coronavirus (Covid-19)

În plină agitație cu privire la Coronavirus (Covid-19) aveți două soluții: fie vă panicați, luați toate magazinele la rând, goliți rafturile, să nu vă prindă sfârșitul lumii cu stomacul gol, fie vă vedeți în continuare de viață, așa cum ați făcut ca și până acum.


Black friday 2018. Când va avea loc "Vinerea Neagră"

Black friday 2018 se aproprie cu pași repezi. Magazinele au început deja numărătoarea inversă.


SMILE CREDIT IFN SA membru al Patronatul Creditului IFN a participat la evenimentul

Creditul de Consum IFN: Reglementare, Competitivitate, Responsabilitate Conferinta Nationala a Creditului de Consum IFN sub egida PCIFN Editia I, 16 noiembrie 2017


Doar Smile Credit IFN SA – a scazut dobanda cu 1 octombrie

IFN-urile nu au scazut dobanzile, dupa intrarea in vigoare a restrictiilor BNR

BNR a impus de la începutul lunii octombrie restricționarea creditelor acordate de IFN-uri, prin majorarea de 10 ori a capitalului necesar pentru creditele cu dobânzi ridicate sau prin reducerea dobânzilor, până la o cotație maximală stabilită de BNR. Cu alte cuvinte: IFN-urile au fost obligate ori să mărească aportul social și să mențină dobânzile ridicate, ori să scadă dobânzile, intrând sub reglementarea Băncii Naționale.


De cât are nevoie pentru a trăi decent: 2.273 de lei la oraş şi 1.831 de lei la ţară

Familia medie, formată din doi adulţi şi doi copii, care locuieşte în mediul urban are un cost de 2.273 de lei pentru a-şi acoperi un trai decent, iar cea din mediul rural – de 1.831 de lei, arată un studiu al Institutului pentru Cercetarea Calităţii Vieţii (ICCV).


Codul fiscal de la 1 ianuarie: TVA scade la 19%, dispar supraacciza pe carburanţi şi taxa pe stâlp

Anul 2017 începe cu noi reduceri de taxe, precum scăderea cotei generale de TVA de la 20% la 19%, şi cu eliminarea taxei pe construcţiile speciale şi a supraaccizei la carburanţi, în valoare de 7 eurocenţi/litru, transmite Agerpres. Măsurile menţionate au prevăzută ca dată de intrare în vigoare 1 ianuarie 2017, deşi sunt cuprinse în Codul fiscal care se aplică din 1 ianuarie 2016.